ERROR in sql_query() 214: Unknown column 'boolean_deleted' in 'where clause'
SELECT * FROM news_files WHERE boolean_deleted != '1' /*sql_fetch():342 */

/blog/17/04/12/nieuwe-spelregels-twitter-api/ / news.php:10 / news.php:74 / blog.php:6 @ 211ms Nieuwe spelregels Twitter-Api 

Nieuwe spelregels Twitter-Api

datum: 17-04-2012

Twitter verscherpt de regels voor ontwikkelaars. De nieuwe versie van de api eist van developers dat ze zich aan strenge interface-richtlijnen houden, zodat applicaties en twitter-elementen op websites meer op elkaar gaan lijken.

Dit heeft Twitter vannacht aangekondigd op haar blog. Een van de grootste veranderingen in de nieuwe versie is dat de interface-richtlijnen verplicht worden. De regels schrijven onder meer voor dat een Twitter-username altijd klikbaar moet zijn, en dat een klikactie moet leiden naar het profiel van een Twitter-gebruiker. Ook moeten er altijd retweet-, reply- en favorite-buttons aanwezig zijn.

Dit betekend dat sommige websites en applicaties niet aan de regels voldoen, omdat wij niet altijd alle buttons plaatsen uit estetisch oogpunt of omdat het niet handig is (bij een lichtkrant bijvoorbeeld). Mogelijk worden deze implementaties dus in de toekomst geblokkeerd.

ERROR in sql_query() 214: Unknown column 'boolean_deleted' in 'where clause'
SELECT * FROM news_files WHERE (boolean_deleted != 1) AND ( ext_id_news = '34')

/blog/17/04/12/nieuwe-spelregels-twitter-api/ / news_item.php:59 / blog.php:29 / index.php:237 @ 719ms
Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/deb91626n3/domains/a2.aezihw.nl/public_html/_core/_site/functions_extend/sql/sql_connect.php on line 248

Robin van Holst is te vinden op:


Terug naar voorpagina